Diensten en comfort in de Dordogne

Een comfortabele camping in het hart van de Dordogne

De weg die over de camping loopt is een ”groene weg”, dit betekent dat het een fietsroute/pad is die u mag gebruiken om op en van de camping te komen. De enige gebruikers van deze weg zijn onze gasten, er geldt een snelheidsbeperking van 30 km per uur. Er is een fietsverhuurder op 500 meter van de camping.

De camping heeft zijn 50 jarig bestaan gevierd in 2014 en is daarmee één van de oudste campings in de Dordogne. In de loop der jaren heeft de camping de nodige veranderingen ondergaan, waarbij de ambiance en de charme zoveel als mogelijk bewaard is gebleven. Op dit moment is de leiding in handen van de 3e generatie van dezelfde familie, die er alles aan doet om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Op de binnenplaats van camping vindt u 24 uur per dag gratis WIFI zonder codes.

Er is een beschutte hoek met genoeg stopcontacten en zitgelegenheid voor hen, die tijdens de vakantie, nog wat willen of moeten werken.

Er is een bibliotheek met boeken in verschillende talen, voor ieder wat wils, zowel voor kinderen als volwassenen, waar u gratis gebruik van kunt maken. In de bibliotheek kunt u tevens informatie vinden over alles uit de regio en naastgelegen departementen. De bibliotheek en het informatiepunt zijn altijd geopend.

Er zijn nieuwe sanitairblokken, waarvan 1 verwarmd, van opening tot sluiting van de camping.

Ons verwarmd zwembad, is in de winter van 2015/2016 geheel vernieuwd.