Uw vakantie op een 3 sterren camping en Dordogne in het hart van “de Périgord Noir”.

Een familie camping van overzichtelijke grootte.

Welkom op Camping Maisonneuve, gelegen aan de voet van het kasteel van Castelnaud La Chapelle en in het hart van “de Périgord Noir” en Dordogne. Agnès, Jean-Henri, Mathilde en Lucie DEJEAN heten u welkom in hun kleine paradijsje en zullen u van een onvergetelijke vakantie laten genieten.

Deze familie camping, van overzichtelijke grootte, is in 1964 opgericht in een geweldige 6 ha. grote groene oase, uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, liefhebbers van ruimte en de charme van authentieke gebouwen “en pierre”.

Kwaliteits voorzieningen en service in Castelnaud La Chapelle

Deze 3 sterren camping heeft 140, goed afgebakende kampeerplekken van minimaal 100m², met weinig of veel schaduw. Recent zijn er 10 stacaravans (Mobil homes), 2 safari tenten en 3 simpele tenthuisjes geplaatst en is er een grote Gites d’étape voor 11 personen gerealiseerd.

Moderne voorzieningen van hoge kwaliteit, die regelmatig aan de tijd aangepast worden, bestaande uit 3 sanitair blokken plus een kindersanitair. Eén van de sanitairblokken is verwarmd, iets wat zeer gewaardeerd wordt door de gasten die buiten het seizoen bij ons komen kamperen. Ook het, in de winter van 2015/2016, geheel vernieuwde zwembad is het gehele seizoen verwarmd. Ook dit zal door kampeerders buiten het zomerseizoen zeer gewaardeerd worden.

Op de camping vindt u verder een bar, een klein winkeltje met, vanaf 1 april t/m 30 oktober, elke dag vers brood en broodjes en een restaurant dat in het hoogseizoen 7 dagen per week geopend is. Ook zijn er speel en sport gelegenheden voor jong en oud. In het hoogseizoen is er animatie voor uw vakantie en Dordogne.

Camping Maisonneuve, de keuze voor charme en authenticiteit

Ons doel is altijd om het onze gasten zo veel als mogelijk naar hun zin te maken. Dit is te merken aan de persoonlijke benadering bij uw reservering, de keuze van de kampeerplek en de hulp en ondersteuning tijdens uw verblijf.

Wij bieden charme, authenticiteit, kenmerkend voor de Périgord, respect voor de omgeving, een warm en persoonlijk welkom, hulp bij het maken van keuzes voor uw bezichtigingen in de omgeving en bij uw keuze om de smaak van de lokale keuken te leren kennen.

Onze sterke kanten zijn de rust, de rivier, die over de camping loopt en onder alle omstandigheden voor koelte zorgt (50 schaduw plekken aan de rivier) en onze zorg voor detail en netheid.

Een 3 sterren camping in het hart van de Périgord Noir

Camping Maisonneuve profiteert van z’n geografische ligging op 10 kilometer ten zuiden van Sarlat,. Ideaal voor hen die de Périgord Noir of de Dordogne willen gaan ontdekken, zonder de gehele vakantie in de auto te zitten. U vindt het merendeel van de toeristische attracties van de streek op minder dan 10 kilometer van de camping.

Voor diegene die tijdens zijn vakantie geen gebruik wil maken van de auto, is dit heel goed mogelijk. Er loopt een “groene” fietsroute over de camping. Deze brengt u naar Castelnaud, St. Cybranet of Daglan, waar u verschillende winkeltjes kunt vinden.